Welkom » Bescherming van de aller Hoogste

Bescherming van de Allerhoogste

 

 

Wie heeft er geen bescherming of hulp nodig op zijn tijd. Als u door moeilijkheden gaat of bent gegaan, u wordt geestelijk aangevallen en ziet hierdoor geen uitweg meer dan hoop ik dat deze pagina met Bijbelteksten, Schrift verwijzingen over hulp, bescherming en richting u kan ondersteunen en helpen.

We kunnen natuurlijk altijd bidden om bijstand, het lezen van een schrift gedeelte of psalm kan u net even meer aanspreken, omdat het woord Geest is.  Psalm 25:2: Here maak me Uwe wegen, door Uw Woord en Geest bekend. 

 

Psalmen

 

De aller bekendste is ik wel psalm 91, deze psalm wordt veel gelezen in tijden van nood. Roept u de Here aan voor u zelf en uw geliefden.

 

Psalm 27 is een psalm die hoop en troost kan bieden bij dreigend gevaar in donkere tijden, geborgen zijn bij de Allerhoogste daar gaat deze prachtige psalm over.

 

De Here is mijn licht en mijn redder.

Voor wie zou ik dan bang zijn?

De Here is mijn levenskracht.

Zou ik dan nog angst voor iemand hebben?

De volledige tekst kunt u hier downloaden

 

 

Psalm 116: 6 .De Here bewaart de eenvoudigen; ik was verzwakt, maar Hij heeft mij  verlost.

 

Psalm 121: 7 .De Here zal u bewaren voor alle kwaad, hij zal uw ziel bewaren.

 

Het is natuurlijk in deze tijd al helemaal altijd fijn om te weten dat u beschermd bent door het zegel van de Heilige Geest. Het beschermd tegen alle onheil. Maakt u dus vooral geen zorgen over de tijd waarin wij leven en over eventuele ziektes want God zal ons beschrmen.

 

In Christus bent u, door uw geloof, gemerkt met het zegel van de Heilige Geest, die ons beloofd is als voorschot op onze erfenis, opdat allen die hij zich heeft verworven, verlost zullen worden. Efeze 1:13-14 (vgl. 4:30).